Sports2 is dit jaar weer een klein beetje aanwezig op Tomorrowland. Niet meteen als festivalganger, maar op de stand van het Rode Kruis. Meer bepaald met 50 potten van de hydratiedrank Hydra Fuel en 40 potten van de rehydratiedrank Electrolyte Fuel.

Bestrijd uitdroging (en je kater) met Hydra Fuel en Electrolyte Fuel

Tomorrowland nam op een eerdere editie al deze producten af, en met succes. Tomorrowland valt jaarlijks midden de zomer, dus is er altijd kans op warm weer tot zelfs tropische hitte. Dan is een dag op een festival vertoeven ook een heel klein beetje topsport, zeker als je de benen niet kunt stilhouden.

Warmte in combinatie met alcohol maakt zo een festivaldagje overigens nog zwaarder, met extra gevaar voor uitdroging (hoe vreemd het ook moge klinken, de combinatie alcohol en warmte is echt geen zegen). Een niet te versmaden bijeffect is dat onze (re)hydratiedranken je helpen in geen tijd nuchter te worden dankzij het hoge fructosegehalte. Of zou dat zelfs de hoofdreden kunnen zijn waarom die producten worden afgenomen?

Hydra Fuel of Electrolyte Fuel bestellen voor je event?

Organiseer je zelf sportwedstrijden, events of een festival in de zomer? Dan is het geen overbodige luxe om een krachtige, wetenschappelijk onderbouwde (re)hydratiedrank bij de hand te hebben.

Bestellen kan hier: 

Als je grotere volumes wilt afnemen en mogelijke kortingen bespreken, kun je bellen naar Rudi Stroobants op +32 (0)475 328761 of mailen naar info@sports2.be.