Trainen op wegen als biljartlakens in Lanzarote

Lanzarote! Al ruim 15 jaar trek ik geregeld naar het noordelijkste van de Canarische Eilanden. Ik heb er zelf veel getraind en even graag begeleid ik er groepen sporters die ook eens willen proeven van wat het eiland te bieden heeft voor fietsliefhebbers en lopers. Het is er dan ook ideaal om te trainen: bijna altijd goed weer en de wegen zijn vandaag ware biljartlakens (dat was ooit wel anders, toen ze nog uit vulkaangrind bestonden). Dat er al eens een strakke wind staat, is waar, maar daar word je alleen maar sterker van, toch?
 

Alle troeven van Lanzarote uitspelen voor een geslaagde sportstage

Wil je graag ook eens een trainingsstage op Lanzarote organiseren met een groep atleten, sportieve vrienden, je club of bedrijf? Ik begeleid je graag: ik ken er de beste fietsenwinkels en parcours en kan in La Santa voordelig appartementjes huren met 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en wasplaats vanaf 50 euro per persoon per dag. Na het sporten mag de riem er wel eens af en weet ik je ook naar de beste restaurantjes en leukste bezienswaardigheden te leiden.  

 Zo, en dan focus ik me nu opnieuw op mijn huidige atletengroepje. Train – eat – sleep – repeat. Zalig, toch?

 Met zijn heerlijke klimaat, wegen als biljartlakens, rijke veelheid aan parcours en mogelijkheid tot vertier is Lanzarote de ideale bestemming voor een trainingsstage met vrienden, atleten, club of bedrijf.

Zelf ook op sportstage op Lanzarote?

Zaakvoerder Rudi Stoobants kent het eiland op zijn duimpje en haalt het maximum uit je sportieve beleving op Lanzarote. Interesse? Bel ons op +32 475 328761, mail naar info@sports2.be of stel je vraag via het formulier.