Een nieuwe lente (ja, nu al), een nieuwe blog en nieuwe etiketten voor onze lijn van voedingssupplementen. Etiketten die we een beetje lentefrisser hebben gemaakt, overigens. Aan de kwaliteit en de samenstelling is er verder weinig of niets veranderd, alleen komen er heel binnenkort een aantal nieuwe producten bij. Om daarover te communiceren, hebben we nu deze blog.

Meer dan voedingssupplementen: ook trainingsbegeleiding

Verder zit ik al jaren tot over mijn oren in de trainingsbegeleiding, maar ik kwam tot de constatatie dat ik mezelf amper heb voorgesteld. Daarom lees je hier eens een woordje meer over mijn sportieve achtergrond (ja, ik praktiseer wat ik predik) en over mijn kijk op trainingsmethodiek: The Bigger Picture.

Aan de mensen die zich nu scherp aan het stellen zijn voor een nieuw seizoen, tip ik verder graag onze allrounder voor wie vlug moet herstellen: Recovery Fuel Lemon. 

Met sportieve groeten,

Rudi Stroobants